16.6.2018 OTVORITEV NOVE SEZONE KOPALIŠČA

Spoštovani obiskovalci!

Letno kopališče Laguna mestna plaža Ljubljana odpira svoja vrata zopet v soboto 16. junija 2018 ob 9:00 uri.

Vsi registrirani uporabniki KLUB LAGUNA z veljavno KARTO KLUB LAGUNA imajo v SOBOTO 16.6.2018 vstop prost!! Vse o KLUB LAGUNA si preberite TUKAJ.

Več o dogajanju na otvoritvenem vikendu v soboto 16.6.2018 in nedeljo 17.6.2018  si lahko preberete TUKAJ ali na dogodku na naši Facebook strani TUKAJ. Vabljeni!

***

Laguna Mestna plaža se 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in otroška igrišča in brezplačno parkirišče.

***

Registrirani uporabniki Klub Laguna kupujejo dnevne vstopnice za kopališče celo sezono po posebnem ceniku z do 50% nižjimi cenami !!!

Vsi imetniki polletnih ali letnih fitnes in/ali vodenih vadb Laguna Befit Centra v sezoni 2018 koristijo 10 let najboljše letno kopališče celo sezono povsem brezplačno! 

Klikni za več novic Laguna Befit centra.
***

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: Otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop, delovni dan med 13. do 15. uro, med vikendi pa med 15. in 17. uro pa jim je na voljo brezplačna dnevna otroška animacija. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in posebnih spretnostnih igral.


**10 year the best oudoor pool in Slovenia Laguna** 
Special offer for our camping guests Ljubljana Resort: Stay more than 3 days in our Camp and get free entrance for pool for free, for more info please ask at reception desk!

Več informacij/more information:
laguna@gpl.si
befit@laguna.si
tel:01/5691099 ali 01/5890137

Fitnes Laguna Befit center: http://fitnesbefit.laguna.si/

Ljubljana Resort hotel & camp: http://www.ljubljanaresort.si/