KOPALIŠČE ODPRTO

Letno kopališče Laguna mestna plaža Ljubljana bo v sezoni 2017  odprto vsak dan od 9.00 do 20.00 ure vse do 30.8.2017.

V nedeljo 25.6..2017 vabljeni na LAGUNO na športni dogodek za otroke in starše Spoznaj ekstremne športe, klik za več o Ekstremnih športih na LaguniOtroci do 1 metra višine imajo vstop prost!

 Za več drugih novic dogajanja na Laguni pa klikni TUKAJ.

Urnik in cenik kopališča sta objavljena TUKAJ.

Laguna Mestna plaža se že 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, beach volleyball, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in brezplačno parkirišče.

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop, delovni dan med 13. do 15. uro, med vikendi pa med 15. in 17. uro pa jim je na voljo brezplačna otroška animacija z maskoto Lagunko. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in posebnih spretnostnih igral.

Kopališče je v sezoni odprto vsak dan od 9. do 20. ure, v zelo vročih dneh pa se je možno ohladiti na nočnem kopanju vse do 24. ure (obvestilo za vsa nočna kopanja bodo objavljena glede na vreme na naši FB strani).

Registrirani uporabniki Klub Laguna kupujejo dnevne vstopnice za kopališče celo sezono po posebnem ceniku z do 50% nižjimi cenami !!!

!!NOVO**NOVO**NOVO!!

*****
Vsi imetniki polletnih ali letnih fitnes in/ali vodenih vadb Laguna Befit Centra v sezoni 2017 koristijo 10 let najboljše letno kopališče celo sezono povsem brezplačno! 
***


**10 year the best oudoor pool in Slovenia Laguna** 
Special offer for our camping guests Ljubljana Resort: Stay more than 3 days in our Camp and get free entrance for pool for free, for more info please ask at reception desk!

Več informacij/more information:
laguna@gpl.si
befit@laguna.si
tel:01/5691099 ali 01/5890137

Fitnes Laguna Befit center: http://fitnesbefit.laguna.si/

Ljubljana Resort hotel & camp: http://www.ljubljanaresort.si/