Letno kopališče je od 31.8.2021 do naslednje kopalne sezone zaprlo svoja vrata. Veseli smo bili vašega obiska. Da pa boste ostali do naslednjega poletja aktivni vas prijazno vabimo v vadbeni center Laguna Befit center in odbojko na mivki.

V sklopu Laguna Befit centra se nahaja fitnes center, velika svetla dvorana za vodene vadbe, plesna dvorana plesne šole Mimi, prostor za karate in druge borilne iz zdravilne veščine Shi Do, in bar z vrtno teraso.

V našem vadbenem centru skrbi za strokovno in varno vadbo ekipa strokovno usposobljenih licenciranih trenerjev. V veliki svetli dvorani se izvajajo vodene vadbe za starejše Zlata leta,  Pilates, in Bootcamp in vadbe v manjših skupinah Gym by Nataša in Orto fit. Vadbe se v obdobju med mesecem majem in septembrom izvajajo tudi na prostem v ograjenem čistem okolju na travnatih površinah in ob bazenih letnega kopališča Laguna, mestna plaža Ljubljana.

Laguna Befit center

V prostore fitnesa vas bo popeljal strokovno usposobljen vaditelj. Le-ta vas bo ob prvem obisku seznanil s trenažerji in vam sestavil osnovni vadbeni načrt. Naučil vas bo, kako si sleherni trenažer pravilno nastavite: tako bo vaša vadba vedno varna in učinkovita. Kaj hitro boste opazili, da se, ob upoštevanju preprostih navodil, tega ni težko naučiti in navaditi. In ne pozabite, kadarkoli kasneje vam bo vaditelj z veseljem svetoval in vam pomagal pri sami vadbi.

Laguna BeFit fitnes razpolaga z vadbenim prostorom, ki meri 450 m², visoki stropi in pogled na bazenski sklop pa dajeta fitnesu še dodatno prednost pred ostalimi, saj je fitnes zato svež in svetel. Sam fitnes je smiselno razdeljen na pet različnih, pa vendar prepletajočih se, vadbenih sklopov:

Posebnost centra pa je tudi prostor, ki je namenjen funkcionalnemu treningu, pri čemer velja izpostaviti stojalo s TRX-i, rekviziti za popoln trening. Dopolnjujejo ga še ravnotežne deske, Bosu, FlowIn, proprioceptivne blazine in elastike. Samo za sladokusce!

Po treningu …

Da pa boste trening zaključili s piko na i, si v našem baru privoščite proteinski šejk. Namreč še kako pomembno je, da našemu telesu po vadbi zagotovimo pomembna hranila. Kaj hitro pa boste tudi opazili, da se vadeči po treningih nasploh radi zadržijo v baru in v prijetni družbi so-vadečih trening pravzaprav zaključijo ob pogovoru.

Za več informacij obiščite: fitnesbefit.laguna.si

Lepo vabljeni v center, kjer vam ne bo zmanjkalo idej za trening!