Hidromasažni bazen Fontana

Bazen Fontana leži na vzhodnem delu kopališča (skupna vodna površina 585 m², volumen bazena znaša 735 m³).

Bazen je znan po prečudoviti fontani, ki še posebej izstopa v večerih, ko je osvetljena. Bazen vsebuje tudi bikini otok, na katerega je možno priti iz zunanje strani ograjenega bazenskega obroča pri baru. Dostop na otok je možen tudi z obutvijo, brez da bi bilo potrebno predhodno iti skozi sanitarne bazene, ki zakonsko dopuščajo dostop v bazenski obroč samo s spiranjem nog. Ta dostop na otok obiskovalcem tudi v večernih urah tako omogoča neposreden kontakt z vodnimi površinami. Bikini otok se tako imenuje zato, ker je fizično ločen od ostalih površin, primeren za tiste, ki želijo več miru in diskretnosti. Na Bikini otoku je omogočena strežba preko mostu iz bara.

Okoli otoka teče hitra reka. Nasproti otoka je v bazenu ovalna plitvina kot mirna laguna za počitek in sončenje v vodi. V bazenu se nahajajo 4 masažni ovali s talnimi, prsnimi in hrbtnimi masažami ter vodnimi slapovi. V bazenu so tudi barski stoli in 25 zračno masažnih ležalnikov. V bazenu se nahaja manjša ovalna vodna plitvina z vodnim ježkom za sončenje v vodi.Ob bazenu Fontana je posebej dvignjena ploščad, na kateri se nahaja VIP plaža Globina vode je 135 cm. Bazen Fontana ima na razpolago večje plavalne površine, zato je tudi temperatura vode nekoliko nižja kot v Riviera bazenu. Hkrati pa je s svojo nižjo temperaturo primeren za kopalce, željne večje osvežitve.

Kopališče Laguna ima usposobljeni reševalno in varnostno službo. Vsak kopalni dan so na kopališču navzoči reševalci in vsaj en varnostnik, ki neprestano spremljajo dogajanje na kopališču ter skrbijo, da se vsi obiskovalci počutijo varno. V primeru nezgode poskrbijo za poškodovanca na mestu nezgode in v prostoru za prvo pomoč, ki se nahaja na zahodnem delu kopališča.

Na kopališču tudi ne uporabljamo steklovine, kar pomeni, da vso pijačo in hrano postrežemo v plastični ali papirni embalaži.