Hidromasažni bazen Riviera

Bazen leži na zahodnem delu kopališča (skupna vodna površina je 575 m², prostornina bazena znaša 781,50 m³) in je v oblike črke L. Globina vode je 135 cm.

Vsebuje veliko plitvino, ki je primerna za poležavanje in sončenje v vodi, vsebuje pa tudi vodni efekt valovanja. Ob plitvini sta dve 10 metrski zračni masažni kadi. Ob koncu plitvine je vodni preliv in na vsaki strani po en velik pretočni whirlpool. Sredi bazena je manjši otok. Nasproti otoka so vodni barski stoli in poseben ovalni vodni disco z vodnimi in svetlobnimi efekti. Na drugi strani bazena se nahaja še 6 vodnih slapov, trije vodni gejzirji, dva jakuzzija, vodni topovi in divja reka.

Ob hidromasažnem bazenu Riviera so ogrevani ležalniki opremljeni z zvočniki. Primerni so tudi za masažo nog.
Voda se segreva preko solarnega sistema in je popolnoma ekološko ogrevana
Zagotovljena temperatura hidromasažnega bazena je 27°C po 12:00 uri. Zato njena temperatura narašča od jutranjih ur proti večeru skladno z energijo, ki jo eko solarni sistem pridobiva od sonca.

Kopališče Laguna ima usposobljeni reševalno in varnostno službo. Vsak kopalni dan so na kopališču navzoči reševalci in vsaj en varnostnik, ki neprestano spremljajo dogajanje na kopališču ter skrbijo, da se vsi obiskovalci počutijo varno. V primeru nezgode poskrbijo za poškodovanca na mestu nezgode in v prostoru za prvo pomoč, ki se nahaja na zahodnem delu kopališča.

Na kopališču tudi ne uporabljamo steklovine, kar pomeni, da vso pijačo in hrano postrežemo v plastični ali papirni embalaži.