Kje smo

Kako na Laguno?

Laguna mestna plaža Ljubljana in Laguna športni center

Dunajska cesta 270, 1000 Ljubljana
Telefon: + 386 (0)1 589 01 37 / (0)70 394 750
Fax: + 386 (0)1 589 01 42
E-naslov: laguna@gpl.si

Iz smeri Ljubljana – Center:

po Dunajski cesti vozite v smeri Črnuče, mimo semaforiziranega križišča ob trgovskem centru Tuš. Nadaljujete po Dunajski cesti, ki se rahlo spušča navzdol do manjšega križišča, ki ima na levi strani obračališče mestnega avtobusa št. 8, na desno pa zavijete pri oznaki za LJUBLJANA RESORT na parkirišče MESTNE PLAŽE LAGUNA. Odcep za Laguno mestno plažo se nahaja 100 m pred železniškim prehodom in 200 m pred črnuškim mostom za Savo.

Iz smeri Kranj, Brnik (Letališče Jožeta Pučnika Ljubljana):

vozite po avtocesti do izvoza Ljubljana-Brod, kjer zapustite avtocesto. V križišču zavijete levo v smeri proti Črnuče – Ježica in nadaljujete vožnjo naravnost mimo semaforiziranega križišča po Nemški cesti, mimo travnatih in kmetijskih zemljišč približno 2 km do križišča. V križišču, kjer se na levi strani nahaja črnuški most čez Savo zavijete desno, ter prečkate železniški prehod, ter takoj za tem po nekaj metrih, kjer se na desni strani nahaja avtobusno obračališče, zavijete levo v kompleks LJUBLJANA RESORT do parkirišč MESTNE PLAŽE LAGUNA.

Iz smeri Maribor, Zagreb:

vozite po ljubljanski obvoznici do izhoda Ljubljana – Bežigrad – Ježica (EXIT 3). v križišču, ki sledi izhodu iz obvoznice in kateri ima na desni strani nove poslovne zgradbe Dunajski kristali, zavijete desno v smeri proti Črnučam in po Dunajski cesti nadaljujete vožnjo mimo semaforiziranega križišča ob trgovskem centru Tuš. Nadaljujete po Dunajski cesti, ki se rahlo spušča navzdol do manjšega križišča, ki ima na levi strani obračališče mestnega avtobusa št. 8, na desno pa zavijete pri oznaki za LJUBLJANA RESORT na parkirišče MESTNE PLAŽE LAGUNA. Odcep za Laguno mestno plažo se nahaja 100 m pred železniškim prehodom in 200 m pred črnuškim mostom za Savo.

Mestni avtobus:

Do nas lahko pridete tudi z mestnim avtobusom številka 6, 8 ali 11 v smeri Črnuče, izstopite na postaji Ježica.