Klub LAGUNA

 

S KLUBSKO KARTO V FITNES LAGUNA BEFIT CENTER

 

Klub LAGUNA – kaj je to?

Klub LAGUNA je klub registriranih imetnikov letne karte Klub LAGUNA.
Imetniki karte Klub LAGUNA imajo možnost kupovati dnevne vstopnice za kopališče LAGUNA Mestna plaža po do 50% nižjih cenah.
Imetniki karte Kluba LAGUNA so deležni tudi drugih ugodnosti na Kopališču LAGUNA Mestna plaža in fitnes centru Laguna Befit Center.

Kakšne ugodnosti prinaša Klub LAGUNA?

Z nakupom letne karte Klub LAGUNA se registrirate kot uporabnik kluba in celo leto uporabljate storitve Laguna Befit centra ter celo poletje karte za Kopališče Laguna kupujete po posebnem ceniku, ki velja le za imetnike klubske karte. Cene dnevnih vstopnic Kopališča Laguna so za imetnike klubske karte tudi do 50% nižje, nižje so pa tudi cene drugih vstopnic (popoldanske, večerne ipd), prav tako pa bodo imetniki klubske karte deležni drugih posebnih ugodnosti ob določenih dnevih (promocije, dogodki, posebne dnevne akcijske ponudbe ipd).

V fitnes centru Laguna Befit pa vam ob nakupu posamezne vrste karte klubska karta omogoča vstop v fitnes prostore ter drugo ugodnejšo ponudbo.

Primer:
Imetniki karte Klub LAGUNA tako lahko celo poletje kupujejo dnevne karte za kopališče Laguna po naslednjih cenah:
– za odrasle med tednom samo 7 EUR (cena za ne-uporabnike kluba je 14 EUR), med vikendom samo 8 EUR (cena za ne-uporabnike kluba je 16 EUR),
– za otroke med tednom samo 5 EUR (cena za ne-uporabnike kluba je 10 EUR), med vikendom samo 6 EUR (cena za ne-uporabnike kluba je 12 EUR),
– za seniorje, dijake in študente med tednom samo 6 EUR (cena za ne-uporabnike kluba je 12 EUR), med vikendom samo 7 EUR (cena za ne-uporabnike kluba je 14 EUR).

Prav tako so ob uporabi klubske karte nižje tudi cene popoldanskih in večernih vstopnic kopališča Laguna (vse natančne cene za imetnike karte Klub Laguna so navedene na ceniku kluba LAGUNA).

S klubsko karto pa boste lahko izkoristili tudi druge posebne dnevne ugodnosti uporabnikov kluba, ki jih bomo za vas to poletje pripravili na Laguni.

Koliko stane klubska karta Klub LAGUNA?

Redna cena klubske karte KLUB LAGUNA, ki prinaša vse zgoraj omenjene ugodnosti, je 10 EUR na osebo na kopalno sezono.
2 EUR dodatno je strošek izdelave ene karte. Karta se izdela za eno osebo in ni prenosljiva. Veljavna pa je celo leto.

Včlani se v Klub Laguna

 

Kdaj se nakup klubske karte Klub LAGUNA splača?

Uporabnikom se tako nakup klubske karte splača že pri drugem obisku Kopališča LAGUNA Mestna plaža. Vsak dodaten obisk in druge ugodnosti so torej le še uživanje in sproščanje po zagotovljenih neverjetno nizkih cenah…

Kako uveljavim ugodnosti karte KLUB LAGUNA?

Zelo preprosto. Z vašo klubsko karto se ob nakupu vstopnice za Kopališče LAGUNA izkažete pri blagajni in cenejšo vstopnico za kopališče Laguna boste lahko kupili po veljavnem ceniku za uporabnike kluba LAGUNA.