KOPALIŠČE ZAPRTO

Spoštovani obiskovalci!

Obveščamo vas, da je kopališče zaključilo sezono 2018.

Prijazno vabljeni v naš fitnes center Laguna Befit center, kjer so vam na voljo vrhunski treniningi s strokovnimi trenerji in veliko izbiro fitnes naprav.

Vsi imetniki klubske karte KLUB LAGUNA ste tudi že člani fitnesa Laguna Befit Centra!

Klikni za več novic Laguna Befit centra.

***

Laguna Mestna plaža se 10 let ponaša z nazivom Naj kopališče Slovenije v kategoriji bazenskih kopališč. Pridite in se prepričajte. Laguna nudi več kot samo zeleno oazo z naravno senco in osvežitev v atraktivnih bazenih skupne vodne površine 1.300 m2: fitnes center, dvoranske in vodene vadbe na kopališču, odbojko na mivki, velik piknik park s športno rekreativnimi prostori in otroška igrišča in brezplačno parkirišče.

 

Registrirani uporabniki Klub Laguna kupujejo dnevne vstopnice za kopališče celo sezono po posebnem ceniku z do 50% nižjimi cenami !!!

***

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko:

Otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop.  Vsak delovni dan med 13.00 do 14.30 uro, med vikendi pa med 15. in 17. uro  je otrokom na voljo Lagunko brezplačna dnevna otroška animacija. Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in posebnih spretnostnih igral. Program dnevnih animacij za otroke si lahko pogledate TUKAJ.

Slika LAGUNKO 2017


**10 year the best oudoor pool in Slovenia Laguna** 
Special offer for our camping guests Ljubljana Resort: Stay more than 3 days in our Camp and get free entrance for pool for free, for more info please ask at reception desk!

Več informacij/more information:
laguna@gpl.si
befit@laguna.si
tel: + 386 (0)1 589 01 37 / (0)70 394 750

Fitnes Laguna Befit center: http://fitnesbefit.laguna.si/

Ljubljana Resort hotel & camp: http://www.ljubljanaresort.si/