Plaža se razprostira na 10.000 m² površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji.
Notranja garderoba vsebuje 35 kabin za preoblačenje in 300 omaric za garderobo. V garderobi so moške in ženske sanitarije in 12 tuš kabin.
Otroško igrišče je veliko 420 m², opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem.

Na travnati površini se nahaja bar, opremljen z vrtom za 250 gostov, primeren za večje skupine. Ob travnati površini je prireditveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike.
Pri vhodu sta fast food in sladoledni vrt s 40 mizami in stoli.

Čista narava / Feng Shui

Vzdrževalci kopališča Laguna dnevno skrbijo za zelenico, redno obrezujejo travo, da je primerne višine, in jo v tistih nočeh, ko so temperature nadpovprečno visoke, dodatno zalivajo. Posebno skrb namenjajo čiščenju vseh površin, obbazenskih in travnatih, tako da vsako jutro v najlepši podobi pričakajo obiskovalce.

Skrbimo tudi za vse sanitarije, tuše, garderobe, koše za smeti, tako da jih vsako uro očistimo. Pred kopalno sezono posebna strokovna služba pravilno obreže vsa drevesa, kar pomeni, da odrežejo odmrle veje, ki bi lahko poškodovale obiskovalce.

Celotno osebje Lagune preko celega leta skrbi za ptice na kopališču s tem, da jim nastavlja hrano v ptičje hišice, skrbimo tudi za veverice in ostale obiskovalce živalskih vrst…

Ograjeni bazenski obroč zajema 5.500 m². V bazenskem obroču je 4.000 m² obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.300 m2 vodnih površin, ki omogočajo kapaciteto 1.840 kopalcev istočasno ali 2.500 kopalcev čez ves dan.

Kopalcem je na razpolago 24 zunanjih tušev, 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter moške in ženske sanitarije poleg dvorane.

V bazenskem obroču se nahaja Vitka bar z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 300 ležalnikov in 150 senčnikov.

Hidromasažni bazen Riviera

Bazen leži na zahodnem delu kopališča (skupna vodna površina je 575 m², prostornina bazena znaša 781,50 m³) in je v obliki črke L. Globina vode je 135 cm.

Vsebuje veliko plitvino, ki je primerna za poležavanje in sončenje v vodi, vsebuje pa tudi vodni efekt valovanja. Ob plitvini sta dve 10 metrski zračni masažni kadi. Ob koncu plitvine je vodni preliv in na vsaki strani po en velik pretočni whirlpool. Sredi bazena je manjši otok.

Nasproti otoka so vodni barski stoli in poseben ovalni vodni disco z vodnimi in svetlobnimi efekti. Na drugi strani bazena se nahaja še 6 vodnih slapov, trije vodni gejzirji, dva jakuzzija, vodni topovi in divja reka.

Ob hidromasažnem bazenu Riviera so ogrevani ležalniki opremljeni z zvočniki. Primerni so tudi za masažo nog.

Zagotovljena temperatura hidromasažnega bazena je 27°C po 12:00 uri. Zato njena temperatura narašča od jutranjih ur proti večeru skladno z energijo, ki jo eko solarni sistem pridobiva od sonca.

Kopališče Laguna ima usposobljeni reševalno in varnostno službo. Vsak kopalni dan so na kopališču navzoči reševalci in vsaj en varnostnik, ki neprestano spremljajo dogajanje na kopališču ter skrbijo, da se vsi obiskovalci počutijo varno. V primeru nezgode poskrbijo za poškodovanca na mestu nezgode in v prostoru za prvo pomoč, ki se nahaja na zahodnem delu kopališča.

Na kopališču tudi ne uporabljamo steklovine, kar pomeni, da vso pijačo in hrano postrežemo v plastični ali papirni embalaži.

Hidromasažni bazen Fontana

Bazen Fontana leži na vzhodnem delu kopališča (skupna vodna površina 585 m², volumen bazena znaša 735 m³).

Bazen je znan po prečudoviti fontani, ki še posebej izstopa v večerih, ko je osvetljena. Bazen vsebuje tudi bikini otok, na katerega je možno priti iz zunanje strani ograjenega bazenskega obroča pri baru.

Dostop na otok je možen tudi z obutvijo, brez da bi bilo potrebno predhodno iti skozi sanitarne bazene, ki zakonsko dopuščajo dostop v bazenski obroč samo s spiranjem nog. Ta dostop na otok obiskovalcem tudi v večernih urah tako omogoča neposreden kontakt z vodnimi površinami. Bikini otok se tako imenuje zato, ker je fizično ločen od ostalih površin, primeren za tiste, ki želijo več miru in diskretnosti. Na Bikini otoku je omogočena strežba preko mostu iz bara. Okoli otoka teče hitra reka. Nasproti otoka je v bazenu ovalna plitvina kot mirna laguna za počitek in sončenje v vodi.

V bazenu se nahajajo 4 masažni ovali s talnimi, prsnimi in hrbtnimi masažami ter vodnimi slapovi. V bazenu so tudi barski stoli in 25 zračno masažnih ležalnikov. V bazenu se nahaja manjša ovalna vodna plitvina z vodnim ježkom za sončenje v vodi.

Globina vode je 135 cm. Bazen Fontana ima na razpolago večje plavalne površine, zato je tudi temperatura vode nekoliko nižja kot v Riviera bazenu. Hkrati pa je s svojo nižjo temperaturo primeren za kopalce, željne večje osvežitve.

Kopališče Laguna ima usposobljeni reševalno in varnostno službo. Vsak kopalni dan so na kopališču navzoči reševalci in vsaj en varnostnik, ki neprestano spremljajo dogajanje na kopališču ter skrbijo, da se vsi obiskovalci počutijo varno. V primeru nezgode poskrbijo za poškodovanca na mestu nezgode in v prostoru za prvo pomoč, ki se nahaja na zahodnem delu kopališča.

Na kopališču tudi ne uporabljamo steklovine, kar pomeni, da vso pijačo in hrano postrežemo v plastični ali papirni embalaži.

Otroški bazen z igrali in toboganom

Otroški bazen leži na severno-zahodnem delu kopališča in je namenjen otrokom od 1 do 5 let starosti. Skupna vodna površina je 50 m², prostornina bazena pa 22,5 m³. V njem so otroška igrala: želvica za jahanje, klovn z vodnimi curki in tobogan.

Globina vode je 30 cm, temperatura vode pa 28°C do 30°C. Bazen je okrogle oblike in okoli njega je prostor za ležalnike, kjer lahko starši spremljajo svoje otroke in dogajanje v bazenu.

Masaže v bazenih – bazenske atrakcije
 • Kompaktna masažna postaja – Koncentrirano postavljene šobe
 • Masažna postaja – Široko razporejene šobe
 • Vodni ježek – Optična zanimivost in užitek škropljenja
 • Fontana – Optična zanimivost in užitek škropljenja
 • Kaskada – Masiranje tilnika in ramen
 • Vodni topovi – Masiranje ramen, tilnika in glave
 • Divja reka
 • Sesalne rešetke – Varni zajemi vode različnih izvedb
 • Vodna goba
 • Atrakcije za otroški bazen – Vodni dežnik, nežni top, igrala
 • Zračni masažni sistemi – Masažni sedež ali masažno dno
 • Ležalniki z zračno masažo – Zračna masaža celega telesa
 • Podvodna osvetlitev
 • Slapovi
Skrbimo za čisto vodo / Ocena primernosti kopalne vode za kopanje

Živimo v času, ko onesnaževanje rek, jezer in morij ne omogoča več brezskrbnega kopanja brez morebitnih posledic na zdravje. Prav zato se večina naših gostov odloča za obisk in kopanje na Laguni, saj so naši bazeni oskrbovani s kvalitetno čisto vodo.

Upravljalci mestne plaže Laguna smo med vsemi kriteriji postavili na prvo mesto čistočo vode. Naši strokovnjaki 24 ur na dan skrbijo za kvaliteto vode v bazenih. Pri tem uporabljajo najsodobnejšo tehnologijo, ki vsakodnevno prečiščujejo vodo skozi velike filtrirne sisteme, ki izločajo vso nečistočo.

Nočno kopanje organiziramo v poletnem času, ko zunanja temperatura zagotavlja nočno obratovanje.

Opozorilo: nočno kopanje je organizirano izključno ob datumih navedenih na naši Facebook strani in blagajni kopališča!

Za nočno kopanje velja cenik večerne karte in traja do 23.30. Ob nočnem kopanju so bazeni nočno osvetljeni, kar pričara še poseben ambient.

V času nočnega kopanja obratuje cocktail bar, ob zvokih trendovske elektronske glasbe.

Klikni za več informacij na naši Facebook strani.

V skladu s pravilnikom o minimalnih higienskih in drugih zahtevah za kopalne vode (Ur. L.RS 73/03, 95/06, 26/07), Zakon o varstvu pred utopitvami (ZVU) (Ur. L. RS št. 44/00, 110/2, 26/07, 42/07), Pravilnikom o tehničnih ukrepih in zahtevah za varno obratovanje kopališč in za varstvo pred utopitvami na kopališčih (Ur. L. RS 88/03, 56/06, 26/07( ZVU-A) in 84/07).
 

KOPALIŠKI PRAVILNIK

Laguna mestna plaža

I. UVOD

1. člen

S Kopališkim redom upravljavec določa osnovna pravila, po katerih se morajo ravnati obiskovalci Laguna mestne plaže, da bi jim bila zagotovljena varnost in varovanje zdravja.

Kopališki red je izobešen na vidnem mestu v recepciji in vsak obiskovalec LMP se ga obvezuje izvajati. Na željo obiskovalca, se mu lahko Kopališki red osebno vroči.

II. OSNOVNI PODATKI

2. člen

Ime kopališča: Laguna mestna plaža (v nadaljevanju LMP), Dunajska 270, 1000 Ljubljana, Slovenija.

LMP je v skladu s Pravilnikom o razvrstitvi kopališč in organizacijskih ukrepih za varstvo pred utopitvami, letno kopališče.
Celotna površina LMP skupaj z zunanjimi površinami in bazeni ter tlorisom zidanega objekta in funkcionalnimi površinami obsega zemljišče velikosti 19.000 m². Bazenska ploščad ima površino 4.953 m². Na bazenski ploščadi so 3 bazeni s skupno vodno površino 1.364 m².

3. člen

Največje dovoljeno število obiskovalcev LMP, ki vključuje vse površine za sončenje zunaj bazenskega obroča in znotraj bazenskega obroča ter kopalce, je 2.046 oseb istočasno. Kapaciteta bazenske ploščadi skupaj z dopolnilno ponudbo (vključuje tudi kapaciteto kopalcev) je 887 oseb istočasno. Največje predvideno število kopalcev v vseh bazenih LPM je 682 istočasno.

4. člen

LMP se razprostira na skupni površini 19.000 m². Ograjeni bazenski obroč zajema 4.953 m². V bazenskem obroču je 4.000 m² obbazenskih talnoogrevanih tlakovanih površin in 1.364 m² vodnih površin. Kopalcem je na razpolago 24 zunanjih tušev, 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter moške in ženske sanitarije poleg dvorane. V bazenskem obroču se nahaja bar z 12 vodnimi barskimi stoli in vrtom s 50 sedeži. Na tlakovanih površinah je 250 ležalnikov in 125 senčnikov.

III. OPIS BAZENOV

5. člen

Na LMP so trije bazeni. Ob in v bazenih so nameščene kopališke naprave oz. vodne atrakcije, ki jih označujejo kopališki znaki, ki so jih obiskovalci dolžni upoštevati. V primeru, da obiskovalci želijo še dodatne informacije ali pojasnila glede naprav ali vodnih atrakcij, lahko te informacije dobijo od zaposlenih v vseh tematskih sklopih LMP. V primeru nespoštovanja ali kršenja kopaliških znakov in tega reda, so obiskovalci odgovorni za morebitne posledice.

OTROŠKI BAZEN

Otroški bazen, globina vode 0,3 m.
Skupna vodna površina 60,79 m².
Volumen bazena 18,24 m³.
Skupna pretočna kapaciteta 58,2 m³/h.

BAZEN RIVIERA

Bazen za plavalce, globina vode 1,35m.
Skupna vodna površina 778,76 m².
Volumen bazena 1.051,33 m³.
Skupna pretočna kapaciteta 425,78 m³/h.

BAZEN FONTANA

Bazen za plavalce, globina vode 1,35 m.
Skupna vodna površina 524,42 m².
Volumen 707,96 m³.
Skupna pretočna kapaciteta 386,42 m³/h.

IV. OBRATOVALNI ČAS LMP

6. člen

LMP obratuje poleti. Dolžino sezone določi vodstvo LMP vsako leto posebej in traja predvidoma od sredine junija do začetka septembra. Vodstvo LMP si pridružuje pravico, da v primeru vnaprej napovedanih dogodkov na LMP za določen čas zapre posamično območje oz. celoten kompleks LMP. Obiskovalci morajo upoštevati delno zaprto območje, kjer poteka dogodek oziroma aktivnost za posamezno skupino ljudi. Vsakršno kršenje oziroma neupoštevanje ( ko obiskovalec vstopi na omejeno območje ) se lahko kaznuje z odvzemom karte in prepovedjo vstopa na bazen. Obiskovalci bodo o zaprtju posamičnega območja ali celotnega kompleksa LMP seznanjeni na recepciji Ljubljana Resort Hotela in Campa ali na blagajni LMP, ter z napisom pred vhodom na LMP.

V primeru slabega vremena oz. kadar temperatura zraka ne doseže 24°C, je LMP zaprto. V primeru nevihte se sredi obratovanja, zaradi nevarnosti udara strele, kopalce najprej odstrani iz bazenov, v primeru daljšega obdobja nevihte pa tudi iz celotnega kopališča.

O zaprtju celotnega kompleksa LMP, bodo obiskovalci seznanjeni na spletni strani www.laguna.si.

7. člen

Obratovalni čas:

Ob ustreznih vremenskih pogojih v ponedeljek, torek, četrtek in nedeljo od 9.00 do 20.00, v sredo, petek in soboto od 9:00 do 24.00.

V. VSTOP IN PRAVILA OBNAŠANJA NA LMP

8. člen

Za vstop skozi vhod LMP je potrebno kupiti ustrezno vstopnico ter imeti s seboj identifikacijski dokument. Vstopnico in račun mora obiskovalec hraniti do izstopa iz LMP.

9. člen

Na LMP ni dovoljen vstop osebam pod vplivom alkohola, mamil ali drugih psihotropnih snovi. Prav tako ni dovoljen vstop osebam z nalezljivimi kožnimi boleznimi oziroma osebam z veneričnimi obolenji in odprtimi ranami. Vstop je prepovedan tudi živalim.

Osebje LMP lahko prepove vstop osebi, ki je LMP že obiskala in je pri tem kršila Kopališki red. Upravljavec si pridružuje pravico izvajati ukrepe, da zagotavlja spoštovanje Kopališkega reda na celotnem območju LMP.

10. člen

Osebje LMP ima pravico:

 • ugotoviti istovetnost obiskovalca, ki krši določbe predpisov o varstvu pred utopitvami in ga prijavi pristojnemu inšpekcijskemu organu ali policiji
 • prepove uporabo objektov in naprav LMP obiskovalcu, ki s svojim ravnanjem ogroža lastno varnost ali varnost drugih obiskovalcev
 • zahtevati, da LMP zapusti obiskovalec, ki kljub opozorilom kakorkoli ogroža varnost in/ali krši Kopališki red

11. člen

V primeru neupoštevanja navodil osebja LMP, osebje LMP pokliče policijo, ki ukrepa skladno z zakonom.

12. člen

Vstop otrok do 14. leta starosti je dovoljen le v spremstvu staršev ali skrbnika, ki odgovarja za njihovo varnost. Otroci do 1 metra višine imajo brezplačen vstop. Otroci do 3. leta starosti morajo uporabljati kopalne pleničke in imeti ustrezne plavalne pripomočke (plavalni rokavčki ali plavalni obroč).

13. člen

Oseba, ki pripelje na LMP invalidno osebo ali organizirano skupino ali skupino neplavalcev, je dolžna skrbeti za njihovo varnost ter ob prihodu na LMP opozoriti reševalca iz vode na njihovo prisotnost, ter se vpisati v knjigo na recepciji LMP. Na recepciji vodja organizirane skupine izpolni obrazec, s katerim potrjuje, da je seznanjen z določili Kopališkega reda.

Reševalec iz vode lahko skupini iz prejšnjega odstavka prepove kopanje in uporabo kopaliških naprav, če meni, da za njihovo varnost ni dovolj poskrbljeno.

14. člen

Starejši obiskovalci in funkcionalno ovirane osebe, ki se ne počutijo varne pri samostojnem vstopu in izstopu iz vode, morajo za pomoč prositi reševalca iz vode.

15. člen

Na celotnem območju LMP je obvezna uporaba kopalnih hlač ali kopalk, razen na posebej označeni plaži za topless sončenje in posebnem delu, označenem FKK (nudistične) plaže. Na celotnem območju LMP je prepovedana uporaba fotoaparatov, videokamer in mobilnih telefonov za namen fotografiranja (ne telefoniranja).

16. člen

Kakršnokoli izvajanje organiziranih aktivnosti na področju LMP mora biti predhodno dogovorjeno z vodstvom LMP. Organizirane aktivnosti se izvajajo na lastno odgovornost. LMP izvaja program skladno s svojim urnikom, objavljenim na spletni strani (dopoldan skupinske vadbe, opoldan družinske vesele urice, popoldan pool & coctail party, zvečer skupinske vadbe).

17. člen

Vsakokratni prehod na kopalno ploščad je dovoljen izključno skozi bazenčke za dezinfekcijo nog. Pred vstopom v bazen je OBVEZNO predhodno tuširanje.

VI. DEJAVNOSTI NA LMP

18. člen

Na LMP je, v skladu s predpisi, ki veljajo za bazenska kopališča in tem Kopališkim redom, dovoljeno kopanje, sončenje, uporaba objektov in naprav LMP, koriščenje masaž in gostinskih storitev.
Gostinska ponudba na LMP obsega samopostrežno okrepčevalnico s hitro prehrano ter bara ob bazenu.
Športna ponudba na LMP obsega odbojko na mivki (plačljivo na recepciji Ljubljana Resort avto campa), notranji fitness v Fitness centru Sokol (plačljivo).
Ponudba otroškega programa: igrala, animacije, otroški bazen z igrali, v sezoni dodatna plačljiva ponudba (napihljivi gradovi, trampolini…)

Uporaba vse infrastrukture je vključena v ceno vstopnice (ležalniki, senčniki…), vendar v okviru razpoložljivih količin, tj. 250 ležalnikov in 125 senčnikov. Ob večjem obisku, LMP ne zagotavlja prostega ležalnika ali senčnika. Možne so plačljive predhodne rezervacije oz. uporaba VIP plaže.

VII. PREPOVEDI NA LMP

19. člen

Obiskovalec ne sme:

 • vstop na kopališče osebam, ki so pod vplivom alkohola, mamil ali drugih psihotropnih snovi
 • vstop na kopališče živalim
 • prepovedan je vnos pijače ali hrane na kopališče
 • plavanje pod vodo in skakanje v vodo
 • vnos steklenega inventarja, embalaže ali drugih steklenih predmetov
 • prerivanje, metanje ali suvanje kopalcev v vodo
 • prinašanje hrane in pijače na LMP
 • uživanje hrane na bazenski ploščadi
 • uporaba žog in športnih rekvizitov na bazenski ploščadi
 • tekanje in igre na površini ob bazenih
 • onesnaževanje vodnih in obbazenskih površin
 • povzročanje hrupa
 • vstop na kopališče osebam s kužnimi in kožnimi obolenji
 • tekanje in igre na površini ob bazenih
 • nadlegovanje drugih kopalcev in gostov
 • metanje predmetov v bazene
 • vstop otrok do 14. leta starosti na LMP brez spremstva odrasle osebe, ki je tudi odgovorna za otrokovo varnost
 • prepovedano je plezanje in prehod preko varnostne ograje bazenskega kompleksa in bazenskega obroča
 • prepovedano je vzpenjanje in plezanje na kopališki stolp
VIII. PREPOVEDI NA LMP

20. člen

Obiskovalci so dolžni upoštevati naslednja navodila:

 • kopalci se morajo ravnati po navodilih reševalcev iz vode, kopaliških znakov in kopališkega reda
 • kopalci uporabljajo bazene in kopališke naprave v skladu s svojimi sposobnostmi
 • starejši kopalci in funkcionalno ovirane osebe, ki se ne počutijo varne pri samostojnem vstopu in izstopu iz vode, morajo za pomoč zaprositi reševalca iz vode
 • uporaba kopalniških naprav ni dovoljena v nasprotju s predvideno uporabo, oziroma tako, da z uporabo kopalci ogrožajo sebe ali druge kopalce
 • otroci do 3 leta starosti morajo v bazenu obvezno uporabljati kopalke ali kopalne pleničke
 • za varnost in spoštovanje reda organizirane skupine odgovarja vodja skupine
 • obvezno je prhanje in razkuževanje nog pred vsakokratnim vstopom na bazensko ploščad
 • v bazenih priporočamo uporabo kopalnih kap
 • v primeru nezgode, o njej takoj obvestite reševalca iz vode
 • na zvočno opozorilo reševalca mora kopalec nemudoma zapustiti bazen in upoštevati nadaljnja navodila reševalca iz vode

Laguna Ljubljana mestna plaža je čudovit prostor za praznovanje osebnega praznika ali organizacijo večjega dogodka oziroma prireditve ter novinarske konference.

Na bazenih ter obbazenskih in travnatih površinah, v senci dreves uredimo prostor tako, da se vsak prijetno počuti.

Možen je najem bazenskega kompleksa (tudi v večernih urah), postavitev dodatnega odra za glasbene skupine, organizacija hrane in pijače ter postavitev najrazličnejših naprav, ki popestrijo dogajanje prireditve.

Za dodatne informacije ali ogled nas pokličite na telefonsko številko 01 589 01 37 / 070 253 845 ali pošljite povpraševanje preko elektronske pošte na naslov: gaja.kobav@gpl.si

Prav tako je za dogodke in prireditve (poslovna srečanja, plesna druženja, modne revije,…) primeren najem zimskega vrta, ki sprejme do 300 ljudi, v prostorih gostilne “Štern”.

Laguna je kopališče v Ljubljani z vso potrebno infrastrukturo in je najmodernejši odprt plavalni kompleks v Ljubljani, kjer je voda primerno ogrevana!

Za otroke bodo skrbeli najboljši učitelji ter trenerji plavanja  zavoda G-rega, ki imajo bogate izkušnje z vodenjem tovrstnih programov.

Poletno počitniško varstvo poteka v mesecu juliju in avgustu za otroke med 3. in 12. letom starosti vsak dan med 7:00 in 17:00, vmes pa nas čaka prijetna in varna zabava (program se izvaja po vseh Covid priporočilih) z animatorji.

PROGRAM:

 • celodnevno varstvo strokovno usposobljenih vzgojiteljev in učiteljev
 • šola plavanja z učitelji plavanja in vodne igre v bazenskem kompleksu Laguna
 • homogene skupine
 • preizkus kajaka
 • vodna drča (slider)
 • lastna plezalna stena 
 • freezbee golf
 • ogled mini živalskega vrta
 • Abc potapljanja
 • celodnevni izlet v naravo (glede na vremenske razmere)
 • športne igre (mini nogomet, mini košarka, G-rega skakalni grad)
 • ustvarjalne delavnice 
 • družabne aktivnosti (namizne igre, skupinske igre…)
 • zunanje G-rega igrišče (ograjeno, osenčeno, le za našo uporabo)
 • zunanja igrišča (igrišče za košarko in nogomet, zelenica z igrali, igralna terasa)
 • prehrana (zajtrk, malica, kosilo, pop. malica, pijača, sadje, sladoled)
 • V PRIMERU DEŽJA  se program v prilagojeni obliki izvaja nemoteno,  saj imamo na voljo dovolj notranjih površin!
 

Zavod  G-rega nudi tudi za dopoldanski program do 13h (brez kosila) ali popoldanski plavalni tečaj (5 dni od pon do pet od 17h do 19h).

Veselje do dela z otroci, izkušnje zavoda G-rega ter skrb za varnost so  glavna vodila, da želimo na počitniško varstvo povabiti tudi vas.

Vse o plavalnih počitnicah G-REGA.

Pridružite se Facebook skupini LAGUNKO OTROŠKA ANIMACIJA NA LAGUNI.

Otrokom prijazno kopališče in Lagunko: Otroci do enega metra svoje višine imajo na kopališče prost vstop.

Vsak delovni dan med 13.00 do 14.30 uro, med vikendi pa med 15. in 17. uro  je otrokom na voljo Lagunko brezplačna dnevna otroška animacija.

Na kopališču je poseben otroški bazen z igrali in toboganom. Otroci bodo veseli tudi velikega novega trampolina in posebnih spretnostnih igral.