Plaža

Plaža se razprostira na 10.000 m² površin parka, namenjenega za počivanje in prireditve (delno tlakovano, pretežno angleška trata), kjer se nahaja 12 zunanjih kabin za preoblačenje ter 4 zunanji sanitarni kontejnerji.
Notranja garderoba vsebuje 35 kabin za preoblačenje in 300 omaric za garderobo. V garderobi so moške in ženske sanitarije in 12 tuš kabin. V kompleksu Laguna mestna plaža se nahajata 2 igrišča za odbojko na mivki.

Več o bazenih…
Več o odbojki na mivki…
Otroško igrišče je veliko 420 m², opremljeno z rustikalnimi igrali, odrom za predstave in igrali na prostem. Na travnati površini se nahaja bar, opremljen z vrtom za 250 gostov, primeren za večje skupine. Ob travnati površini je prireditveni šotor za 300 oseb z 20 mizami in klopmi primernimi za piknike.
Pri vhodu sta fast food in sladoledni vrt s 40 mizami in stoli.

Pijača / Hrana

Na letnem kopališču Laguna se nahajata dva dnevna bara in samopostrežni lokal z napitki in prehrano.

Več
Čista narava / Feng Shui

Vzdrževalci kopališča Laguna dnevno skrbijo za zelenico, redno obrezujejo travo, da je primerne višine, in jo v tistih nočeh, ko so temperature nadpovprečno visoke, dodatno zalivajo. Posebno skrb namenjajo čiščenju vseh površin, obbazenskih in travnatih, tako da vsako jutro v najlepši podobi pričakajo obiskovalce. Skrbimo tudi za vse sanitarije, tuše, garderobe, koše za smeti, tako da jih vsako uro očistimo. Pred kopalno sezono posebna strokovna služba pravilno obreže vsa drevesa, kar pomeni, da odrežejo odmrle veje, ki bi lahko poškodovale obiskovalce. Celotno osebje Lagune preko celega leta skrbi za ptice na kopališču s tem, da jim nastavlja hrano v ptičje hišice, skrbimo tudi za veverice in ostale obiskovalce živalskih vrst…

Več
Otroški park

Otroci gredo na bazen & park napihljivih igral in toboganov! Atrakcije v otroškem parku…

Več